Nog 2 weekjes tegaan!!
Door: Desi
Blijf op de hoogte en volg Desi
12 Maart 2008 | Nederland, Toldijk
Mijn eerste berichtje hier nog vanuit Toldijk! En ja...ook ik heb nu mijn eigen Waar ben jij. nu site! Vandaag over precies 2 weken vliegen we! We vertrekken 26 maart om 13.15 vanuit Amsterdam richting Casablanca. Daar hebben we een pitstop van 8uur en daarna gaan we op naar Douala Airport in Kameroen!
Aangekomen daar worden we opgehaald van het vliegveld. Daar hebben we 2 heerlijke vrije dagen in een soort missiehuis om even te wennen aan de cultuur en de stad te zien. Dan gaan we verder reizen naar de plaats Bamenda en blijven daar nog een nachtje slapen. En dan... op naar Shisong! Ben heel benieuwd hoe het daar allemaal is!
Een week geleden dachten we nog dat het plotseling niet doorging vanwege rellen in Douala en Bamenda.. daar zou toch bijna ons lang verwachte avontuur niet doorgaan.. zware domper was dat!
Maar gelukkig scheen er zon achter de boze wolk en is volgens Minbuza het negatieve advies weer ingetrokken en kunnen we gaan!!!
Dus nu druk druk druk!!! ik ga op reis en neem mee... prikje hier en daar.. verzekeringen regelen, ja van alles passeert bij mij en mn reisgenootjes om goed voorbereid te gaan!
Komende week staat in teken van leuke dingen doen met mn vrienden voor ik wegga, ik wil natuurlijk iedereen nog even zien!
Spulletjes kopen en inpakken en zelfs nog verslagen maken! En natuurlijk ons afscheidsfeest donderdagavond 20 maart in Nijmegen!!!
Maar ik kijk er enorm naar uit!! Cameroon here we come!! (nou bijna dan!)
Liefs Desi
12 Maart 2008 - 16:11
Tanja:
Jeeej!! De eerste reactie:P hahaha Ik heb zoooo'n zin in alles!! Kan niet wachten! Haha maar eerst nog 2 daagjes school overleven :P
Liefsss -
12 Maart 2008 - 19:04
Henk & Mies:
Lieve Desi,
Nog 2 weken en op naar Kameroen. Pas goed op elkaar en een onwijs goede tijd daar.
En we volgen jullie op de voet.
Liefs Henk en Mies. -
13 Maart 2008 - 09:04
Gabrielle:
Hey Desi!
Ik wens je zo alvast heeeeeel veeeeel plezier in Kameroen! Ben blij voor je dat het negatieve reisadvies weer is ingetrokken en je toch lekker kan gaan reizen en owja ook nog stage lopen haha.
Wilde je alvast een berichtje op je site sturen, ik ga die zeker vaak bezoeken en je wat schrijven.
Succes nog met al je prikjes en het pakken en dat soort dingen, spreek je snel weer! En we zien elkaar nog voor je gaat :D
Kus Gabrielle -
13 Maart 2008 - 16:48
Andreaaaa:
Heeee lieve Dees!!!
Ik kan niet wachten om samen te gaan:) Wordt echt geweldig, maar eerst vanavond flink stappen in Nijmegen en volgende week donderdag het echte afscheidsfeessie:)
Heel veel liefs en een dikke knuffel
Drea -
14 Maart 2008 - 08:37
Maaike:
Hey lieve Desi!
Het was gisteren heel erg gezellig. Ik vond het echt super dat we dat voor jouw vertrek nog ff konden stappen! Nu op naar het volgende feestje op donderdag! :D
Alvast heel veel plezier toegewenst in Kameroen! Het wordt vast een hele mooie tijd, waarin je straks terugkomt met een heleboel ervaring erbij!
Ik spreek je snel!
Liefs en knuffel Maaike -
17 Maart 2008 - 19:15
Maria Maas:
Spannend meissie Heel veel plezier en een leerzame stage Ik ga je volgen Liefs Knyfje Maria -
18 Maart 2008 - 19:06
Opa En Oma Maas:
Wij vinden het een hele onderneming op zón leeftijd.
Maar volgen je op de voet.
Kijk goed uit in deze maatschappij.
Aan de glimlach op je gezicht kunnen we zien dat je er zin in hebt. -
24 Maart 2008 - 09:42
Wilke Halfman:
hallo desi!
zo'n 2 weekjes geleden had ik al een berichtje geplaatst,maar ik had van je moeder gehoord dat dat per ongeluk verwijderd was,dus bij deze doe ik het gewoon nog een keer.
Ik wens je een hele leerzame en fijne tijd toe in kameroen,het zal een indrukwekkende periode zijn,lijkt me zo!
Nog maar een paar daagjes, en dan is het al zover, je bent zeker al heel druk met het voorbereiden voor de grote reis?
Ikzelf ben van plan om met mijn moeder in december naar mijn broer everard in Zuid Afrika te gaan We hebben er al echt vaart achter moeten zetten, want zo rond de kerst is het flink druk met de vlucht er naar toe.
Kort samengevat heeft mijn broer het nu geboekt vanuit zuid afrika,andersom dus.
Maar we hebben er zin in, heel spannend allemaal, natuurlijk ook voor mijn moeder!Het is de eerste keer dat we everard gaan opzoeken, hij woont er n.l al 5 jaar, dus is het heel leuk om te kijken hoe hij daar woont!
Je ziet,echt kort is dit berichtje niet geworden,maar ik vond het leuk om je dit te vertellen.
Maar voor jou wens ik je een hele fijne tijd toe, en ik hoor wel hoe het me je gaat!
groetjes van Wilke Halfman,we wonen op nr.20, schuin tegenover je ouders,maar waarschijnlijk wist je dat al. -
24 Maart 2008 - 21:08
Marian En Gerd:
lieve Desi,
wij zijn zeer onder de indruk van jouw "site". Voor ons een nieuwe ervaring, te kommunizeren op deze manier. Wij wensen jou ook vele nieuwe belevenissen in Kameroen. Vanuit een koud Europa naar een warm en spannend Afrika. Wij zijn in gedachten bij jou. Groeten van Marian en Gerd. -
25 Maart 2008 - 22:15
Marlies:
Hoi, hoi,
Goeie reis!!! Ik probeer je nog even te bellen, maar als ik je niet meer aan de lijn krijg; bij deze een hele fijne, mooie, spannende, leuke en leerzame ervaring toegewenst. Ik ga je volgen en ben erg benieuwd naar je verhalen.
Heel veel liefs Marlies